Erzurum`da kış aylarında satışa sunulan beyaz peynirlerin mikrobiyolojik incelenmesi üzerinde bir araştırma
dc.contributor.advisor | Babacan, Mete | |
dc.contributor.author | Kurt, Birgül | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T14:54:50Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T14:54:50Z | |
dc.date.submitted | 1990 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/55931 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | tr_TR |
dc.subject | Microbiology | en_US |
dc.title | Erzurum`da kış aylarında satışa sunulan beyaz peynirlerin mikrobiyolojik incelenmesi üzerinde bir araştırma | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Mikrobiyoloji Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10037317 | |
dc.publisher.institute | Sağlık Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 413155 | |
dc.description.pages | 46 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |