Otel işletmelerinde yiyecek maaliyetlerinin kontrolü ve otomasyon uygulaması örneği
dc.contributor.advisor | Timur, Alp | |
dc.contributor.author | Türksoy, Adnan | |
dc.date.accessioned | 2021-05-01T14:09:44Z | |
dc.date.available | 2021-05-01T14:09:44Z | |
dc.date.submitted | 1992 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/557579 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Turizm | tr_TR |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.title | Otel işletmelerinde yiyecek maaliyetlerinin kontrolü ve otomasyon uygulaması örneği | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Diğer | |
dc.subject.ytm | Accomodations for travelers and tourists | |
dc.subject.ytm | Hotels | |
dc.subject.ytm | Automation | |
dc.subject.ytm | Food and beverage services | |
dc.subject.ytm | Cost control | |
dc.identifier.yokid | 21411 | |
dc.publisher.institute | Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
dc.publisher.university | DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 21411 | |
dc.description.pages | 182 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |