Ayçiçek, zeytinyağı ve bunların karışımlarının farklı sıcaklık ve sürelerde gösterdikleri oksidasyon düzeyinin saptanması üzerine araştırmalar
dc.contributor.author | Serim, Fehmi | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T14:08:19Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T14:08:19Z | |
dc.date.submitted | 1978 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/53130 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Ayçiçek, zeytinyağı ve bunların karışımlarının farklı sıcaklık ve sürelerde gösterdikleri oksidasyon düzeyinin saptanması üzerine araştırmalar | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Süt Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10037497 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 421805 | |
dc.description.pages | 107 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |