Show simple item record

dc.contributor.authorKeleş, Fevzi
dc.date.accessioned2020-12-03T14:08:10Z
dc.date.available2020-12-03T14:08:10Z
dc.date.submitted1979
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/53122
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectGıda Mühendisliğitr_TR
dc.subjectFood Engineeringen_US
dc.titleErzurum, Erzincan, Kars ve Gümüşhane illerinde yetiştirilen önemli elma çeşitlerinden ascorbik asit katılarak elde edilen elma sularının ambarlanması sırasında bünyelerinde meydana gelen kimyasal ve fiziksel değişmeler üzerinde araştırmalar
dc.typedoctoralThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentSüt Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid10037513
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid421821
dc.description.pages139
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess