Peynir üretiminde kullanılabilirliğinin araştırılması amacıyla kapari (capparis spinoza) bitkisinin kapsüllerinden proteaz enziminin saflaştırılması ve tanımlanması
dc.contributor.advisor | Demir, Nazan | |
dc.contributor.author | Duran, Elif Duygu | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T13:39:13Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T13:39:13Z | |
dc.date.submitted | 2006 | |
dc.date.issued | 2020-12-02 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/50862 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Biyokimya | tr_TR |
dc.subject | Biochemistry | en_US |
dc.subject | Kimya | tr_TR |
dc.subject | Chemistry | en_US |
dc.title | Peynir üretiminde kullanılabilirliğinin araştırılması amacıyla kapari (capparis spinoza) bitkisinin kapsüllerinden proteaz enziminin saflaştırılması ve tanımlanması | |
dc.title.alternative | The aim of researching of purification and determination of protease from capsule of caper (capparis spinosa) for using in cheese production | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2020-12-02 | |
dc.contributor.department | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 154679 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 181497 | |
dc.description.pages | 91 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |