Ankara-Çubuk bölgesi toplumunda riboflavin yetersizliği sorunu ve bu sorunun gıdalara uygulanan işleme yöntemleri ile ilişkisi
dc.contributor.advisor | Köksal, Orhan | |
dc.contributor.author | Pirkul, Tülin | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T08:41:02Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T08:41:02Z | |
dc.date.submitted | 1977 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/502430 | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Beslenme ve Diyetetik | tr_TR |
dc.subject | Nutrition and Dietetics | en_US |
dc.title | Ankara-Çubuk bölgesi toplumunda riboflavin yetersizliği sorunu ve bu sorunun gıdalara uygulanan işleme yöntemleri ile ilişkisi | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Beslenme ve Gıda Bilimleri Anabilim Dalı | |
dc.subject.ytm | Riboflavin | |
dc.subject.ytm | Foods | |
dc.subject.ytm | Nutrition | |
dc.subject.ytm | Nutrition disorders | |
dc.subject.ytm | Consumption | |
dc.subject.ytm | Consumption habits | |
dc.subject.ytm | Nutritional habits | |
dc.subject.ytm | Food consumption | |
dc.subject.ytm | Ankara-Çubuk | |
dc.identifier.yokid | 399061 | |
dc.publisher.institute | Sağlık Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 278979 | |
dc.description.pages | 103 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |