Piyasada satılan çeşitli sütlerin protein değerlerinin saptanması
dc.contributor.advisor | Özalp, İmran | |
dc.contributor.author | Ünlü, Ayşe | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T08:37:59Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T08:37:59Z | |
dc.date.submitted | 1984 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/501625 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | tr_TR |
dc.subject | Microbiology | en_US |
dc.title | Piyasada satılan çeşitli sütlerin protein değerlerinin saptanması | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Aile Sağlığı Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 395041 | |
dc.publisher.institute | Sağlık Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 176527 | |
dc.description.pages | 64 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |