Browsing TEZLER by Subject "Malt"
Now showing items 1-2 of 2
-
Azot dozlarının üç arpa genotipinde bazı malt kalite kriterlerine etkisi
(ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Arpa verim ve malt kalitesinin genotip ve azot dozuna göre önemli derecede değişmesi, optimum gelişmeyi sağlayacak uygulamaları gerekli kılmaktadır. Bu amaca yönelik olarak, 3 arpa genotipine ( Tokak 157/37, Cytris, ... -
Farklı doğal bitkisel katkıların organik ekmek üretiminde kullanılması ve kalite üzerine etkileri
(ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Bu çalışmada pelemir (Cephalaria syriaca), kuşburnu, vital gluten ve malt unu bitkisel katkılarının organik ekmek üretiminde un ve ekmek kalitesi üzerine etkileri araştırılmıştır. Doğal bitkisel katkılardan pelemir %0.5, ...