Now showing items 1-2 of 2

    • Kivi reçelinde depolamanın bileşim üzerine etkisi 

      Demirbaş, Muhammet (ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      Bu araştırma kivi reçelinin üretimi ve depolanması sırasında bileşiminde meydana gelen değişmelerin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Reçel kalitesine meyve olgunluğunun etkisinin de araştırıldığı çalışmada ham ve olgun ...
    • Trabzon hurmasının depolanması ve reçel, marmelat üretiminde kullanım imkanları 

      Aksu, Muhammet İrfan (ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      Araştırmada, Artvin merkez ve civarında yetiştirilen meyve et rengi kararlı, buruk olmayan özellikteki 08 TH 10 seleksiyon tipi trabzonhurmasının depolanma ve değerlendirilmesi üzerinde durulmuştur. 08 TH 10 seleksiyon ...