Browsing TEZLER by Author "Haliloğlu, İbrahim"
Now showing items 1-1 of 1
-
Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarında sıcak tütsüleme sonrası mineral madde miktarı, pH değeri, kimyasal analizi ve duyusal kriterlerinin değerlendirilmesi
Oğuzhan, Pinar (ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Y. Lisans Tezi GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) FİLETOLARINDA SICAK TÜTSÜLEME SONRASI MİNERAL MADDE MİKTARI,pH DEĞERİ. KİMYASAL ANALİZ VE DUYUSAL KRİTERLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Pınar OĞUZDAN Atatürk Üniversitesi ...