Browsing TEZLER by Author "f51e71cd7e1b22b7a66ffeb0af461bfa"
Now showing items 1-2 of 2
-
Farklı prebiyotik kombinasyonları ile üretilen probiyotik yoğurtların organik asit miktarı, aroma profili ve diğer kalite özelliklerinin tespiti
Kavaz, Arzu (ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Bu araştırma, ticari probiyotik starter kültür (ABT-2) ile 8 farklı inülin ve demineralize peyniraltı suyu tozu (d-PAS tozu) (% inülin / % d-PAS tozu ; %0 / %0; %3,0 / %0; %2,5 / %0,5; %2,0 / %1,0; %1,5 / %1,5; %1,0 / %2,0; ... -
Ticari probiyotik kültür ile üretilen muzlu yoğurtların depolama süresince çeşitli niteliklernin incelenmesi
Kavaz, Arzu (ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)