Search
Now showing items 1-2 of 2
İnek, koyun ve keçi sütlerinden üretilen tereyağlarında depolama süresince uçucu bileşikler, oksidasyon stabilitesi ve diğer bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
(2018-08-06)
Bu araştırmada, farklı hayvan sütlerinden üretilen tereyağlarında depolama süresince uçucu bileşikler, yağ sabitleri, oksidasyon stabilitesi, A vitamini ve β karoten miktarları, renk ve duyusal özellikler ile diğer bazı ...
Tereyağının margarinle tağşişinin tespitinde yağ sabiteleri ve duyusal analize dayalı araştırmalar
(2018-08-06)
Bu araştırma, tereyağına margarin katılarak yapılan tağşişleri belirlemeye yardımcı olmak için planlanmıştır. Bu amaçla sade tereyağı, sade margarin ve tereyağına %10'ar artışla %90'a kadar margarin karıştırılarak ...