Search
Now showing items 1-2 of 2
Iso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi uygulanan bir işletmede helva üretimindeki hammadde kaynaklı mikrobiyolojik risklerin izlenmesi değerlendirilmesi ve mikrobiyolojik kritik kontrol noktalarının tespiti
(2018-08-06)
Bu çalışmada; ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi çerçevesinde tahin helvası üretimi yapan bir işletmede hammadde kaynaklı mikrobiyolojik risklerin izlenmesi, değerlendirilmesi ve bu mikrobiyolojik risklerin elimine ...
Erzurum`da yaşayan bireylerin kahve tüketim alışkanlıkları ve akrilamid maruziyetinin belirlenmesi
(2020-08-18)
Amaç: Bu çalışmanın amacı, Erzurum'da yaşayan bireylerin kahve tüketim alışkanlıklarını incelemek ve kahve kaynaklı akrilamid maruziyetini tespit etmektir. Yöntem: Çalışma üç temel aşamadan oluşmuştur. Birinci aşamada ...