Search
Now showing items 1-2 of 2
Koruyucu kültür ve laktik asit uygulamalarının tavuk etlerinde raf ömrü ve salmonella typhimurium gelişimi ve önemli bazı mikroorganizmaların inhibisyonu üzerine etkileri
(2020-12-01)
Salmonella Typhimurium ile inokule edilen ve edilmeyen bagetler, Lactobacillusplantarum ve Lactobacillus reuteri koruyucu kültürleri ve farklı laktik asit çözeltileri(% 0,5; 1,0; 1,5; 2,0) ile muamele edilerek farklı ...
Erzurum piyasasında satışa sunulan kavurmalardan izole edilen mikroorganizmaların yağ asitleri kompozisyonuna göre tanısı ve kavurmaların bazı kimyasal özellikleri
(2018-08-06)
ÖZET Araştırmada 41 adet kavurma numunesi şansa bağlı olarak, Erzurum piyasasmda mevcut satış noktalarından temin edilmiş, bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri açısından incelenerek, izole edilen bazı bakterilerin ...