Siyah çaylarda sınıflandırmanın aroma bileşenleri üzerine etkisi
dc.contributor.advisor | Poyrazoğlu, Ender Sinan | |
dc.contributor.author | Can, Yelda | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T12:34:32Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T12:34:32Z | |
dc.date.submitted | 2018 | |
dc.date.issued | 2018-11-14 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/45213 | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır. | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Siyah çaylarda sınıflandırmanın aroma bileşenleri üzerine etkisi | |
dc.title.alternative | Effects of aroma compounds on black teas classification | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-11-14 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10200603 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ANKARA ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 518079 | |
dc.description.pages | 91 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |