Browsing TEZLER by Subject "Hamburger"
Now showing items 1-3 of 3
-
Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları
(ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Yüksek Lisans Tezi HAMBURGER EKMEKLERİNDE YÜKSEK LİFLİ KATKILARIN KULLANIM OLANAKLARI Dilek F. Uznnkaya Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. Recai Ercan Jüri ... -
Hamburgerlerin bazı kalite özelliklerine mercimek ununun etkisi üzerinde araştırma
(ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Yüksek Lisans Tezi HAMBURGERLERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE MERCİMEK UNUNUN ETKİSİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMA M. Murat HASB10ÖLU Ankara üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman: ... -
Hamburgerlerin fiziksel,kimyasal ve duyusal özelliklerine sodyum tripolifosfatın,depolama sıcaklığının ve süresinin etkisi üzerinde araştırma
(ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Üç farklı düzeyde sodyum tripolifosffat (STPF) (7.0.1, '/.0. 2, %0.3) ile hazırlanan hamburgerler -10°C de ve -20C,C de 60 gün süreyle depolanmıştır. 60 günlük depolama süresinin belirli dönemlerinde (0., 15., 30., ...