Search
Now showing items 1-2 of 2
Ayaş ilçesi domates üreticileri örneğinde gıda güvenilirliğine ilişkin risk algılama önceliği ve risk yönetiminin yeterliliği
(2019-11-08)
Güvenilir gıdanın arzı açısından üretimden tüketime kadarki tüm aşamalar önem taşımaktadır. Bu nedenle son yıllarda dünyada gıda güvenilirliğine bütüncül yaklaşılmakta, tarladan-sofraya gıda güvenilirliğinin sağlanması ...
Dondurma üretiminde balkabağından elde edilen lif konsantresinin kullanılması
(2019-08-05)
Bu çalışmada balkabağından elde edilen lif konsantresi farklı oranlarda (% 0, 0.5, 1.0, 1.5) dondurma üretiminde kullanılmış ve balkabağı lifinin dondurma miksi ve belli süreler depolanan (1., 30., 60., 90. gün) dondurmanın ...