Search
Now showing items 1-2 of 2
Dayanıklı yoğurt üretiminde yoğurdun pastörizasyon normu ve depolama sıcaklığının kalite üzerine etkisi
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi DAYANIKLI YOĞURT ÜRETİMİNDE YOĞURDUN PASTÖRİZASYON NORMU VE DEPOLAMA SICAKLIĞININ KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ Metin GÜLDAŞ Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Süt Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman ...
Bozanın raf ömrünün uzatılması üzerine çalışma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi BOZANIN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÜZERİNE ÇALIŞMA Zelina Bahar KENTEL Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Olda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Pro£Dr. Filiz ÖZÇELÎK Bu çalışmada, bozanın ...