Search
Now showing items 1-2 of 2
Yüksek kayma hızında parçalanan bazı bitkisel liflerin emülsiyon stabilitesine etkisi
(2018-08-06)
Çalışmada nano boyutlara küçültülmüş portakal kabuğu lifi ve mısır kepeği liflerinin %3 oranında peynir altı suyu proteini izolatı (WPI) içeren model emülsiyonların stabilite özellikleri üzerine etkilerinin incelenmesi ...
Moleküler damıtma yöntemiyle yüksek asitli bitkisel yağların deasidifikasyonu ile oleik asidin saflaştırma koşullarının optimizasyonu
(2019-12-11)
Çalışmada, zeytinyağından laboratuvar ortamında asit yağı hazırlanmış ve bu yağ safsızlıklardan arındırılıp %100 serbest asitliğe ulaştırıldıktan sonra içerdiği oleik asidin moleküler damıtma altında buharlaşma davranışı ...