Search
Now showing items 1-2 of 2
Farklı sınıf çaylarda kıvırma proseslerinin ve değişik hasat dönemlerinin çayın fenolik madde ve alkaloid bileşimine etkisi
(2018-08-06)
ÖZETDoktora TeziFARKLI SINIF ÇAYLARDA KIVIRMA PROSESLERİNİN VEDEĞİŞİK HASAT DÖNEMLERİNİN ÇAYIN FENOLİK MADDE VEALKALOİD BİLEŞİMİNE ETKİSİNihal TÜRKMENAnkara ÜniversitesiFen Bilimleri EnstitüsüGıda Mühendisliği Anabilim ...
Çeşitli pişirme yöntemlerine bağlı olarak dana etindeki metiyonin ve lisin miktarı değişimlerinin mikrobiyolojik yöntemlerle belirlenmesi
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi ÇEŞİTLİ PİŞİRME YÖNTEMLERİNE BA?LI OLARAK DANA ETİNDEKİ METİYONİN VE LİSİN MİKTARI DE?İŞİMLERİNİN MİKROBİYOLOJİK YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ Nihal TÜRKMEN Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ...