Search
Now showing items 1-2 of 2
Siyah havuç antosiyaninlerinin bazı meyve ürünlerinde ısıl stabilitesi
(2018-08-06)
ÖZET Doktora Tezi SİYAH HAVUÇ ANTOSİYANİNLERİNİN BAZI MEYVE ÜRÜNLERİNDE ISIL STABİLİTESt Ayşegül KIRCA Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. Bekir CEMEROĞLU Bu ...
Kan portakalı antosiyaninlerinin termal degradasyonu
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi KAN PORTAKALI ANTOSTYANİNLERİNÎN TERMAL DEGRADASYONU Ayşegül KIRCA Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. Bekir CEMEROGLU Bu çalışmada, ...