Search
Now showing items 1-2 of 2
Farklı fıçı uygulamalarının kırmızı şarapların fenolik bileşimine etkisi
(2019-12-25)
Bu çalışmada farklı yanıklık ve kullanım ömrüne sahip fıçıların kırmızı şarapların fenolik bileşimine etkisi incelenmiştir.Araştırma sonuçlarına göre; Petit Verdot şaraplarında HT fıçının ML fıçıya göre (2015 yılı %18.66, ...
Vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunluğu ve stabilitesinin doğal kaynaklardan eklenen kopigmentler ile arttırılması ve depolama boyunca renkte meydana gelen değişimler
(2019-07-12)
Bu çalışmanın amacı, çeşitli kopigment kaynaklarından (gül yaprağı, kiraz sapı, nar kabuğu, vişne sapı ve yeşil çay) elde edilen sulu ekstraktların ve farklı tatlandırıcıların (sakkaroz, maltoz şurubu ve bal), vişne ve ...