Gıda sektöründe faaliyet gösteren Frito Lay Gıda San. A.Ş.`nin iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi (OHSAS 18001) yönünden incelenmesi
dc.contributor.advisor | Oktor, Kadriye | |
dc.contributor.author | Üstdemiroğlu, Asli | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T13:08:57Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T13:08:57Z | |
dc.date.submitted | 2005 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/420168 | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Çevre Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Environmental Engineering | en_US |
dc.title | Gıda sektöründe faaliyet gösteren Frito Lay Gıda San. A.Ş.`nin iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi (OHSAS 18001) yönünden incelenmesi | |
dc.title.alternative | Investigation of occupation health and safety management system (OHSAS 18001) of Frito Lay | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 190071 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 168848 | |
dc.description.pages | 96 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |