Kuşdili (Rosmarinus officinalis L.) ve çörekotu (Nigella sativa L.) ekstraktlarının antioksidant aktivitelerinin incelenmesi ve lipid oksidasyon kinetiği üzerine etkilerinin takip edilmesi
dc.contributor.advisor | Ayrancı, Güler | |
dc.contributor.author | Erkan, Naciye | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T11:42:04Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T11:42:04Z | |
dc.date.submitted | 2008 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/41179 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Kimya | tr_TR |
dc.subject | Chemistry | en_US |
dc.title | Kuşdili (Rosmarinus officinalis L.) ve çörekotu (Nigella sativa L.) ekstraktlarının antioksidant aktivitelerinin incelenmesi ve lipid oksidasyon kinetiği üzerine etkilerinin takip edilmesi | |
dc.title.alternative | Investigation of the antioksidant activity of rosemary (Rosmarinus officinalis L.) and blackseed (Nigella sativa L.) extractsand measurement of their effects on lipid oxidation | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10070844 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 378127 | |
dc.description.pages | 210 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |