Barbun balığı (Mullus barbatus L. 1758)`nın sıcak dumanlama sonrası besin bileşenlerindeki bazı kimyasal değişimlerin incelenmesi ve raf ömrünün tespiti
dc.contributor.advisor | İkiz, Ramazan | |
dc.contributor.author | Gümüş, Bahar | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T11:41:59Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T11:41:59Z | |
dc.date.submitted | 2008 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/41172 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Su Ürünleri | tr_TR |
dc.subject | Aquatic Products | en_US |
dc.title | Barbun balığı (Mullus barbatus L. 1758)`nın sıcak dumanlama sonrası besin bileşenlerindeki bazı kimyasal değişimlerin incelenmesi ve raf ömrünün tespiti | |
dc.title.alternative | Determination of shelf-life and examination of some chemical changes in the nutrient components after hot smoking process of red mullet (Mullus barbatus L. 1758) | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10070369 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 379038 | |
dc.description.pages | 96 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |