İzmir tütün ve mensücat işçilerinin gelir kaynaklarına ve sağlık durumlarına göre beslenmeleri ve beslenmede pişirme tekniğinin önemi üzerinde incelemeler
dc.contributor.advisor | Uluöz, Mustafa | |
dc.contributor.author | Bilgir, Bahriye | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T10:06:12Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T10:06:12Z | |
dc.date.submitted | 1965 | |
dc.date.issued | 2020-11-26 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/390540 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Ev Ekonomisi | tr_TR |
dc.subject | Home Economics | en_US |
dc.title | İzmir tütün ve mensücat işçilerinin gelir kaynaklarına ve sağlık durumlarına göre beslenmeleri ve beslenmede pişirme tekniğinin önemi üzerinde incelemeler | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2020-11-26 | |
dc.contributor.department | Ev Ekonomisi Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10094125 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | EGE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 410919 | |
dc.description.pages | 166 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |