Çeşitli depolama şartları ve pişirme usullerinin sığır eti kalitesinde meydana getirdiği değişmeler
dc.contributor.author | Tömek, Sumru | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T10:04:16Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T10:04:16Z | |
dc.date.submitted | 1977 | |
dc.date.issued | 2020-11-26 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/390177 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Çeşitli depolama şartları ve pişirme usullerinin sığır eti kalitesinde meydana getirdiği değişmeler | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2020-11-26 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.subject.ytm | Storage | |
dc.subject.ytm | Beaf | |
dc.subject.ytm | Meat products | |
dc.subject.ytm | Cooking methods | |
dc.identifier.yokid | 10094286 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | EGE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 411099 | |
dc.description.pages | 89 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |