Kuru fasulyenin çeşitli şekillerde pişirilmesi sırasında urtamin içeriklerinde meydana gelen değişmeler
dc.contributor.advisor | Çolakoğlu, Mahir | |
dc.contributor.author | Ötleş, Semih | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T10:01:12Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T10:01:12Z | |
dc.date.submitted | 1985 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/389621 | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Kuru fasulyenin çeşitli şekillerde pişirilmesi sırasında urtamin içeriklerinde meydana gelen değişmeler | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Diğer | |
dc.subject.ytm | Bean | |
dc.subject.ytm | Vitamins | |
dc.subject.ytm | Cooking | |
dc.identifier.yokid | 602 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | EGE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 602 | |
dc.description.pages | 57 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |