ARTVİN İLİNİN GASTRONOMİ DEĞERLERİ; YİYECEK İÇECEK HİZMETİ SUNAN İŞLETMELER VE SATIN ALAN TURİSTLER ÜZERİNE BİR İNCELEME
dc.contributor.advisor | Özkaya, Fügen | |
dc.contributor.author | Oğan, Yener | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T09:00:35Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T09:00:35Z | |
dc.date.submitted | 2019 | |
dc.date.issued | 2019-03-29 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/375416 | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Turizm | tr_TR |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.title | ARTVİN İLİNİN GASTRONOMİ DEĞERLERİ; YİYECEK İÇECEK HİZMETİ SUNAN İŞLETMELER VE SATIN ALAN TURİSTLER ÜZERİNE BİR İNCELEME | |
dc.title.alternative | GASTRONOMY VALUES OF ARTVIN; AN INVESTIGATION ON BUSINESSES OFFERING FOOD AND BEVERAGE SERVICE AND TOURISTS PURCHASING THIS SERVICE | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2019-03-29 | |
dc.contributor.department | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10242635 | |
dc.publisher.institute | Lisansüstü Eğitim Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |