Search
Now showing items 1-3 of 3
Bir un fabrikasında 9 aylık üretim peryodunda buğday paçalındaki değişmelerin un randımanı ve kalitesine etkilerinin belirlenmesi
(2018-08-06)
ÖZET Bu çalışma Ege bölgesindeki bir un fabrikasında, 9 aylık üretim peryodunda, buğday paçalındaki değişmelerin, un randımanı ve kalitesine etkilerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Araştırmada, Marmara, Ege, Akdeniz ve iç ...
Yağı azaltılmış sosis üretiminde soya protein konsantresi, peynir suyu tozu ve buğday gluteni kullanımının bazı kalite özelliklerine etkilerinin araştırılması
(2018-08-06)
ÖZET YAĞI AZALTILMIŞ SOSİS ÜRETİMİNDE SOYA PROTEİN KONSANTRESİ, PEYNİR SUYU TOZU VE BUĞDAY GLÜTENİ KULLANIMININ BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI ÖZSÜMER SAPANCI, Meltem Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği ...
Bazı ıslah çeşidi ekmeklik buğdayların ve piyasada satılan tip 1 unların kalitelerinin belirlenmesinde kullanılan farklı metodların kıyaslanması
(2020-12-17)
IV ÖZET BAZI ISLAH ÇEŞİDİ EKMEKLİK BUĞDAYLARIN VE PİYASADA SATILAN TİPİ UNLARINKALİTELERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN FARKLI METODLARIN KIYASLANMASI ÖZER, Çağla Doktora Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: ...