Search
Now showing items 1-2 of 2
Isabella üzüm (Vitis labrusca L.) suyu ile zenginleştirilmiş probiyotik yulaf sütü içeceği üretimi ve depolama süresince probiyotik bakterilerin canlılığının belirlenmesi
(2021)
Bu çalışma kapsamında, süt içeren probiyotik ürünlere alternatif olarak üretilen yulaf sütüne Isabella (Vitis labrusca L.) üzüm suyu ve probiyotik özellikteki Lactobacillus acidophilus La-5 ve Lactobacillus rhamnosus LGG ...
Tarhanadan izole edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik potansiyeli
(2021)
Bu çalışmada, önceki çalışma (Sengun et al., 2009) kapsamında farklı tarhana örneklerinden izole edilip Enterococcus faecium, Limosilactibacillus fermentum, Lactiplantibacillus plantarum, Lac. paraplantarum, Lactobacillus ...