Search
Now showing items 1-3 of 3
Soğanların kurutulması ve depolanması sırasında bazı kalite karakteristiklerinin (renk, aroma) bozunma kinetiği ve modellenmesi
(2018-08-06)
ÖZET SOĞANLARIN KURUTULMASI VE DEPOLANMASI SIRASINDA BAZI KALİTE KARAKTERİSTİKLERİNİN (RENK, AROMA) BOZUNMA KİNETİĞİ VE MODELLENMESİ GEDİK, Atıl Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Figen ...
Organik ve geleneksel olarak üretilen elma ve domateslerin kurutulmaları ve depolanmaları sırasında bazı karotenoidlerde meydana gelen değişmeler
(2018-08-06)
ÖZET ORGANİK VE GELENEKSEL OLARAK ÜRETİLEN ELMA VE DOMATESLERİN KURUTULMA VE DEPOLANMALARI SIRASINDA BAZI KAROTENOİDLERDE MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER ATLI, Yeşim Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: ...
Osmotik ön işlemle kayısı ve kavunların kurutulması ve depolama stabilitesine etkileri
(2018-08-06)
ÖZET `OSMOTİK ÖN İŞLEMLERİN KAYISI VE KAVUNLARIN KURUTULMASI VE DEPOLAMA STABİLESİNE ETKİLERİ` HATİPOĞLU,Nilay Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Taner BAYSAL Şubat 2002, 193 sayfa Bu ...