Search
Now showing items 1-2 of 2
Mikroenkapsülasyon işleminin ekstra sızma zeytinyağı tozunun depolanması sırasında oksidatif stabilite, sorpsiyon ve fiziksel kalite kriterleri üzerine etkisi
(2018-08-06)
Bu çalışmada mikroenkapsüle zeytinyağı tozunun depolanması sırasında kimyasal ve fiziksel özelliklerindeki değişim incelenmiştir. Ayrıca homojenizasyon yönteminin son ürün üzerine etkisini incelemek amacıyla klasik ve ...
Farklı yöntemler ile üretilen dana ve hindi sucuklarında et yağı ikamesi olarak zeytinyağı kullanımının protein oksidasyonu üzerine etkileri
(2019-09-20)
Tez kapsamında fermente dana, fermente ve ısıl işlem görmüş hindi sucuklarında farklı yağ formülasyonları kullanılarak (%100 sığır et yağı, %85 sığır et yağı + %15 zeytinyağı, %70 sığır et yağı + %30 zeytinyağı ve %55 sığır ...