Search
Now showing items 1-3 of 3
İzmir ilinde satılan sade dondurmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi
(2018-08-06)
V ÖZET İZMİR İLİNDE SATILAN SADE DONDURMALARIN MİKROBİYOLOJİK AÇIDAN İNCELENMESİ KESKİN, Dilek Yüksek Lisans Tezi, Biyoloji Bölümü Tez yöneticisi: Prof. Dr Sanver EKMEKÇİ Mart 1999, 99 sayfa İzmir ilinde pastane ve açıkta ...
Laktasyon eğrilerini belirlemede kullanılan modeller
(2018-08-06)
IV ÖZET LAKTASYON EĞRİLERİNİ BELİRLEMEDE KULLANILAN MODELLER KESKİN, Dilek Yüksek Lisans Tezi, Zootekni Bölümü Tez Yöneticisi: Yrd. Doç. Dr. Hülya Atıl Mayıs 2000, 52 sayfa Bu tezde yaklaşık olarak son 20 yılda laktasyon ...
Pseudomonas spp`nin gıdalardan izolasyonu, identifikasyonu, rastlanma sıklığı ve P.aeruginosa`ya bazı antimikrobiyal ajanların etkisi
(2018-08-06)
ÖZET Pseudomonas spp'nin GIDALARDAN İZOLASYONU, İDENTİFİKASYONU, RASTLANMA SIKLIĞI VE P.aeruginosa'ya BAZI ANTİMİKROBİYAL AJANLARIN ETKİSİ KESKÎN.Dilek Biyoloji Bölümü Temmuz,2004 izmir'de çeşitli satış ...