Search
Now showing items 1-2 of 2
Patateslerin osmotik dehidrasyonunun `Response Surface` metodu kullanılarak optimizasyonu
(2018-08-06)
V ÖZET PATATESLERİN OSMOTİK DEHİDRASYONUNUN `RESPONSE SURFACE` METODU KULLANILARAK OPTİMİZASYONU EREN, İsmail Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Figen ERTEKİN Ağustos 2004, 120 sayfa ...
Yağlarda membran teknolojisiyle degumming ve asitlik giderme işlemlerinin optimizasyonu
(2018-08-06)
Bitkisel ham yağlar; tüketilebilir özellikler kazandırılmak üzere içerdikleri safsızlıkların giderilmesi amacıyla rafinasyon adı verilen bir dizi arıtma işleminden geçirilmektedir. Kimyasal veya fiziksel rafinasyon olarak ...