Geleneksel Peynirlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: İzmir Örneği
dc.contributor.advisor | Keskin, Emrah | |
dc.contributor.author | Dağ, Tuğba | |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T12:19:51Z | |
dc.date.available | 2020-12-10T12:19:51Z | |
dc.date.submitted | 2019 | |
dc.date.issued | 2019-09-02 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/282812 | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Turizm | tr_TR |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.title | Geleneksel Peynirlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: İzmir Örneği | |
dc.title.alternative | Evaluation of Traditional Cheeses in Terms of Gastronomic Tourism: İzmir Case | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2019-09-02 | |
dc.contributor.department | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10289512 | |
dc.publisher.institute | Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
dc.publisher.university | NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |