Vanilinin farklı kaplama materyalleri kullanılarak dondurarak kurutma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu ve bisküvi üretiminde kullanımı.
dc.contributor.advisor | Ertaş, Nilgün | |
dc.contributor.author | Özkan, Nuray | |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T12:12:56Z | |
dc.date.available | 2020-12-10T12:12:56Z | |
dc.date.submitted | 2018 | |
dc.date.issued | 2018-10-03 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/279766 | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Vanilinin farklı kaplama materyalleri kullanılarak dondurarak kurutma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu ve bisküvi üretiminde kullanımı. | |
dc.title.alternative | Microencapsulation of vanillin using different coating materials by freeze drying method and use in biscuit production. | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-10-03 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10214913 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Gıda Mühendisliği Bilim Dalı |