Show simple item record

dc.contributor.advisorErtaş, Nilgün
dc.contributor.authorÖzkan, Nuray
dc.date.accessioned2020-12-10T12:12:56Z
dc.date.available2020-12-10T12:12:56Z
dc.date.submitted2018
dc.date.issued2018-10-03
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/279766
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.en_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectGıda Mühendisliğitr_TR
dc.subjectFood Engineeringen_US
dc.titleVanilinin farklı kaplama materyalleri kullanılarak dondurarak kurutma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu ve bisküvi üretiminde kullanımı.
dc.title.alternativeMicroencapsulation of vanillin using different coating materials by freeze drying method and use in biscuit production.
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-10-03
dc.contributor.departmentGıda Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid10214913
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityNECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
dc.description.pages0
dc.publisher.disciplineGıda Mühendisliği Bilim Dalı


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess