Show simple item record

dc.contributor.advisorÇağındı, Özlem
dc.contributor.authorGediz, Yağmur
dc.date.accessioned2020-12-10T11:25:39Z
dc.date.available2020-12-10T11:25:39Z
dc.date.submitted2019
dc.date.issued2019-08-08
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/259660
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.
dc.description.abstractDaha sonra doldurulacaktır.en_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectGıda Mühendisliğitr_TR
dc.subjectFood Engineeringen_US
dc.titleFarklı Beslenme Biçimlerine Göre Geliştirilen Tarhana Formülasyonlarının Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
dc.title.alternativeDetermination Of Some Physicochemical Properties Of Tarhana Formulations Developed According To Different Forms Of Nutrition
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2019-08-08
dc.contributor.departmentGıda Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid10281711
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityMANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
dc.description.pages0
dc.publisher.disciplineGıda Teknolojisi Bilim Dalı


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess