Tahıl Bazlı Atıştırmalık Barların Farklı Yöntemlerle Mikroenkapsüle Edilmiş Demir İle Zenginleştirilmesi Ve Biyoerişilebilirliklerinin Belirlenmesi
dc.contributor.advisor | Köse, Ergün | |
dc.contributor.author | Erdağ Akca, Emine | |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T11:24:57Z | |
dc.date.available | 2020-12-10T11:24:57Z | |
dc.date.submitted | 2019 | |
dc.date.issued | 2019-10-02 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/259436 | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır. | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Tahıl Bazlı Atıştırmalık Barların Farklı Yöntemlerle Mikroenkapsüle Edilmiş Demir İle Zenginleştirilmesi Ve Biyoerişilebilirliklerinin Belirlenmesi | |
dc.title.alternative | Enrichment of Cereal-Based Snack Bars with Microencapsulated Iron by Different Methods and Determination of Bioaccessibility | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2019-10-02 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.subject.ytm | Encapsulation | |
dc.subject.ytm | Ferrous iron | |
dc.subject.ytm | Accessibility | |
dc.identifier.yokid | 10300020 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Gıda Teknolojisi Bilim Dalı |