Browsing TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ by Author "0e18a0bd4ca451c41ab353e68d8fc3db"
Now showing items 1-1 of 1
-
Maserasyon süresinin ve fermantasyon şartlarının şarapların aroma ve fenolik bileşikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Dursun, Hakan (TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019-11-21)ÖZETYÜKSEK LİSANS TEZİMASERASYON SÜRESİNİN VE FERMANTASYON ŞARTLARININ ŞARAPLARIN AROMA VE FENOLİK BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİHAKAN DURSUNTOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜGIDA MÜHENDİSLİĞİ ...