Browsing SELÇUK ÜNİVERSİTESİ by Author "Veteriner Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim dalı"
Now showing items 1-2 of 2
-
Bazı içilebilir fermente süt ürünlerinden identifiye edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin yakult üretiminde kullanılan lactobacillus casei shirota suşu ile karşılaştırılması
Biçer, Yusuf (SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-01-30)Bu araştırmada Türkiye'de satışa sunulan kefir ve kımızlar ile ev yapımı kefir numunelerinin mikrobiyal florasının metagenomik yöntemle belirlenmesi ve bu içeceklerden izole edilen laktik asit bakterilerinin bazı ... -
Gıda güvenliği kavramı bilinç düzeyinin belirlenmesi
Durmaz Dayilar, Özge (SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018-12-06)Bu araştırmada, tüketicilerin gıda güvenliği kavramı ile ilgili bilinç düzeylerinin ortaya konması, bilinç düzeylerini etkileyen faktörlerin belirlenmesi, bilinç düzeylerinin yeterli olup olmadığının tespit edilmesi, gıda ...