• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
    • Search
    •   DSpace Home
    • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Language (ISO)
    • Turkish (4)
    • Author
    • Aritürk, Necmi (1)
    • Eroğlu, Zeynep (1)
    • Kocakaya, Hividar (1)
    • Tok, Fırat (1)
    • Subject
    • Food Engineering (4)
    • Gıda Mühendisliği (4)
    • Chemistry (1)
    • Kimya (1)
    • Traditional food (1)
    • ... View More
    • Date Issued
      2020 (4)
      Has File(s)
    • No (3)
    • Yes (1)
    • University
    • MUNZUR ÜNİVERSİTESİ (4)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-4 of 4

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Bazı gıda atık maddelerinin boyar madde biyogiderim potansiyelinin optimizasyonu 

    Kocakaya, Hividar (2020)
    Boyar maddeler; uygulandığı malzemeye kalıcı olarak rengini veren, yoğun renklive karmaşık yapılı organik bileşiklerdir. Çeşitli endüstriyel alanlarda kullanılan sentetikboyalar çevreye, özellikle de su alanlarına deşarj ...
    Thumbnail

    Öküzgözü ve boğazkere üzüm çeşitlerine ait çekirdeklerin yağ asit kompozisyonu bakımından karşılaştırılması 

    Aritürk, Necmi (2020-06-30)
    Son yıllarda yapılan çalışmalar üzüm çekirdeklerinde bulunan sağlıklı yağ asitlerinin yüksek bir potansiyele sahip olduğunu ortaya çıkartmıştır. Bu nedenle çalışmamız ülkemizin en önemli üzüm çeşitleri içerisinde yer alan ...
    Thumbnail

    Bazı meyvelerden elde edilen şaraplardaki biyojen aminlerin tespiti 

    Tok, Fırat (2020)
    Biyojen aminlerin neden olduğu zehirlenmelerden en sık görüleni, histamin ve tiramin zehirlenmesidir. Biyojen aminlerin toksikolojik etkileri düşünüldüğünde, şaraplardaki biyojen aminlerin belirlenmesinin önemi de ...
    Thumbnail

    Ultrasonik destekli ekstraksiyon parametrelerinin belirlenerek keçiboynuzundan elde edilen pekmezinin bazı kalite özelliklerinin araştırılması 

    Eroğlu, Zeynep (2020)
    Keçiboynuzu pekmezi yapımında en önemli basamak şıra elde etme aşamasıdır. Keçiboynuzunda (Harnup) bulunan %60'lık toplam şeker içeriğinin, keçiboynuzunun lifli yapısı nedeniyle şıraya geçirilmesi oldukça zordur. ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations