Adapazarı ve çevresinde tarımı yapılan önemli patates çeşitlerinin derim sonrası fizyoloji üzerinde araştırmalar
dc.contributor.advisor | Kaşka, Nurettin | |
dc.contributor.author | Ertan, Ümit | |
dc.date.accessioned | 2020-12-07T16:47:37Z | |
dc.date.available | 2020-12-07T16:47:37Z | |
dc.date.submitted | 1980 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/162658 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Ziraat | tr_TR |
dc.subject | Agriculture | en_US |
dc.title | Adapazarı ve çevresinde tarımı yapılan önemli patates çeşitlerinin derim sonrası fizyoloji üzerinde araştırmalar | |
dc.type | doctoralThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10159335 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 456015 | |
dc.description.pages | 279 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |