Browsing TEZLER by Author "Kahraman, Tolga"
Now showing items 1-2 of 2
-
İstanbul ilinde satışa sunulan dondurmaların mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
Kolanciyan, Ari Manuk (İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Dondurma; şeker, krema, stabilizatör, emülgatör ve aroma maddelerinin karışımı ile elde edilen bir süt ürünüdür. Bu çalışmada, İstanbul ilinde tüketime sunulan dondurmaların mikrobiyolojik kalitesi araştırılması amaçlanmıştır. ... -
İstanbul`da tüketime sunulan midye dolmaların mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Karademir, Fulya (İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2019-09-02)KARADEMİR, F. (2018). İstanbul'da tüketime sunulan midye dolmaların mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi ABD. Yüksek Lisans Tezi. ...