Show simple item record

dc.contributor.advisorKızıl, Göksel
dc.contributor.authorPirinççioğlu, Mihdiye
dc.date.accessioned2020-12-07T08:30:55Z
dc.date.available2020-12-07T08:30:55Z
dc.date.submitted2010
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/115031
dc.description.abstractBu çalışmada, sıçanlarda, karbon tetraklorürle (CCl4) oluşturulan akut karaciğer hasarında, nar suyu, üzüm suyu ve üzüm çekirdeği ekstresinin karaciğer, beyin ve böbrek dokularında koruyucu etkisinin araştırılması amaçlandı
dc.description.abstractHepatoprotective Effect of Pomegranete (Punica granatum) juice, Grape (Vitis vinifera) juice and Grape Seeds Extract in the experimental Acute Liver Damage Induced by Carbon tetrachloride (CCl4)en_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectBiyokimyatr_TR
dc.subjectBiochemistryen_US
dc.subjectKimyatr_TR
dc.subjectChemistryen_US
dc.titleKarbon tetraklorür (CCl4) ile oluşturulan deneysel karaciğer hasarında nar (Punica granatum) ve üzüm (Vitis vinifera) meyvelerinin koruyucu etkilerinin araştırılması
dc.title.alternativeCarbon tetrachloride (CCl4) induced liver injury with pomegranate (Granatum punica) and grape (Vitis vinifera) fruit of the protective effect investigation
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentKimya Anabilim Dalı
dc.subject.ytmAntioxidants
dc.subject.ytmAntioxidant enzymes
dc.subject.ytmLiver diseases
dc.identifier.yokid377660
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityDİCLE ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid275426
dc.description.pages139
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess