Siirt Yöresinde Halk Tarafından Şalgam Olarak Tüketilen Turp Bitkisinin Farklı Parametreler kullanılarak Elde Edilen Ekstraktın Metal İçeriği, Antioksidan ve Fenolik Bileşiklerinin Belirlenmesi
dc.contributor.advisor | Teğin, İbrahim | |
dc.contributor.author | Özden, Hasan | |
dc.date.accessioned | 2020-12-06T15:38:04Z | |
dc.date.available | 2020-12-06T15:38:04Z | |
dc.date.submitted | 2019 | |
dc.date.issued | 2020-12-04 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/105263 | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır | |
dc.description.abstract | daha sonra doldurulacaktır | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Kimya | tr_TR |
dc.subject | Chemistry | en_US |
dc.title | Siirt Yöresinde Halk Tarafından Şalgam Olarak Tüketilen Turp Bitkisinin Farklı Parametreler kullanılarak Elde Edilen Ekstraktın Metal İçeriği, Antioksidan ve Fenolik Bileşiklerinin Belirlenmesi | |
dc.title.alternative | Determination of Metal Content, Antioxidant and Phenolic Compounds of the Extract Obtainedby Different Parameters of Radish Plant Consumed by the Public as a Turnip in Siirt Region | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2020-12-04 | |
dc.contributor.department | Kimya Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10326028 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | SİİRT ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 648817 | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Kimya Bilim Dalı |