Koronavirüs (Covid-19) Pandemisinin Üniversite Öğrencileri ve Akademisyenlerin Yeme Alışkanlıkları ile Gıda Güvenliği Bilgi ve Uygulamalarına Etkisi
dc.contributor.advisor | Topalcengiz, Zeynal | |
dc.contributor.author | Görür, Nurullah | |
dc.date.accessioned | 2020-12-06T12:59:03Z | |
dc.date.available | 2020-12-06T12:59:03Z | |
dc.date.submitted | 2020 | |
dc.date.issued | 2020-03-15 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/101685 | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır | |
dc.description.abstract | Daha sonra doldurulacaktır | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Koronavirüs (Covid-19) Pandemisinin Üniversite Öğrencileri ve Akademisyenlerin Yeme Alışkanlıkları ile Gıda Güvenliği Bilgi ve Uygulamalarına Etkisi | |
dc.title.alternative | Theeffect of Coronavirus (Covid-19) Pandemic on EatingHabitsandFoodSafety Knowledge andFood Handling PracticesamongUniversityStudentsandAcademics | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2020-03-15 | |
dc.contributor.department | Gıda Güvenliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10332282 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ | |
dc.description.pages | 0 | |
dc.publisher.discipline | Gıda Güvenliği Bilim Dalı |