Browsing by Author "00035b445d95cddb0113432fd28ee84d"
Now showing items 1-2 of 2
-
Kullanılan malzeme yoğunluğuna göre Türkiye`de lezzet bölgelerinin oluşturulması
Yayla, Önder (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020-02-28)İnsanlarda Türkiye'de yemeklerde kullanılan malzemeler ve miktarlarının her yerde aynı olduğuna ilişkin algı bulunabilmektedir. Oysaki Türkiye'nin farklı yerlerinde belirli yemekler aynı malzemelerle hazırlanabilirken, ... -
Tüketicilerin turizm amaçlı satın alma karar sürecine sosyal medyanın etkisi
Yayla, Önder (AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ/Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018-08-06)Yıllar geçtikçe sosyal medya insanların hayatında giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Günümüzde çoğunlukla soyut ürünler satın alan turistler, alacakları ürünleri tecrübe etmeden o ürünlerin doğru ürünler olduğundan ...