Browsing SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ by Author "0b5da66aac291d16d62ee2db02c3b2a7"
Now showing items 1-2 of 2
-
Dondurulmuş ve 4 ºc`de muhafaza edilen sazan balığında (cyprinus carpio l., 1758) biyojen amin oluşumu ve mikrobiyolojik değişimlerin belirlenmesi
Çakmak, Tuncer (YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-12-18)Bu çalışmada 4 ºC'de 0., 2., 4., 6., 8., 10., 12. ve 14. günlerde, -18 ºC'de 1., 15., 30., 60., 90. ve 120. günlerde bütün ve temizlenmiş halde muhafaza edilen sazan balıklarında (Cyprinus carpio L., 1758), bütün ... -
Van kedilerinin büyüme dönemlerinde serum ALP (Alkalen Fosfataz) düzeyinin belirlenmesi üzerine çalışmalar
Çakmak, Tuncer (YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET ÇAKMAK, T. Van Kedilerinin Büyüme Döneminde Serum ALP (Alkalen Fosfataz) Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Çalışmalar, Y.Y.Ü. Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, Van, 2002. Bu çalışma, 1-10 aylık dönemler ...