• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • TEZLER
    • Search
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • TEZLER
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Collection
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Language (ISO)
      Turkish (2)
      Author
      57d36f43574d52ed7b7633cbe7fc0902 (2)
      Subject
    • Food Engineering (2)
    • Gıda Mühendisliği (2)
    • Anthocyanins (1)
    • Antioxidants (1)
    • Grape (1)
    • Grape juice (1)
    • Phenolic compounds (1)
    • Storage (1)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (2)
    • Has File(s)
    • Yes (2)
    • University
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ (2)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Siyah üzüm suyunda antosiyanin dağılımı ve işleme ve depolama sırasında değişimi 

    Türkmen Özen, İlkay (2018-08-06)
    Bu araştırma, üzüm ve üzüm suyunun antosiyanin profili ile konsantreye işleme ve depolama sırasındaki değişimin belirlenmesi amacı ile yapılmıştır. Araştırma materyali olarak Türkiye'deki başlıca yetiştirme yörelerinden ...
    Thumbnail

    Nar suyunda gerçeklik kontrol kriteri olarak sorbitol içeriği 

    Türkmen, İlkay (2018-08-06)
    Farklı çeşitlerden ve yörelerden 45 nar örneğinde meyve ağırlığı 137.2-738.7 g, kabuk oranı %34.4-73.1, tane oranı % 26.9-65.6 arasında bulunmuştur. Meyve suyu randımanı ise meyve bazında % 19.2-48.0, tane bazında % 50.9-78.8 ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations